2009-05-15

EDIT: AFTER SOME ADVENTURES... HERE´S MY GRADUATION DRESS ;) FROM HENRIK VIBSKOV

I´M EXCITED !

10 comments:

Jenna Kämäräinen said...

VAU! Onnea loistavasta valinnasta! Mahtavaa klassikkoainesta, jossa on silti jotain yo-maista, varsinkin sitten, kun siihen lättäsee sen lakin. JEEEEEE! :D

Ystävällinen hei said...

Ui kun tuo on ihana! Hyvä, että päädyit sit tohon! Millaiset kengät?

Mä en löytänyt Turusta lainkaan mekkoa :( Mut löysin harmaat mokkakorkkarit ja sit oon täältä omilta huudeilta ajatellut sellasta Tiger of Swedenin yksiolkaimista mekkoa. Pohdin vielä värejä, kun olis mun luottoharmaata ja sit valkoista kuvioilla! Vaikeeta :D

Mut onnea tulevasta lakista sulle. Olitko tyytyväinen arvosanoihisi?

Ria said...

Jenna: Kiitos ! Tuo oli itseasiassa ihan ensimmäinen vaihtoehto. Näin siinä sitten käy... :) On kyllä hyvä että sain tuon nyt valkattua!
JES JES !

Ystävällinen: Kiitos kiitos! :) Ajattelin kengiksi vähän (etsii sanaa) "karumpia" (?). Tarkoitan että kun tuo mekko itsessään on juhlavaa silkkiä niin kengät saisi sitten tasapainottaa sitä. Esimerkiksi DinSkossa olisi paksupohjaiset sandaletit jotka kävisi siihen tarkoitukseen :)

Harmi ettei mekkoa löytynyt! Mutta korkkarit kuulostavat oikein hyvälle! Harmaa mokka näyttää varmasti kauniille.
Tiedätkö mitä, uskon että ollaan katseltu samaa Tigerin mekkoa! Jos puhumme samasta, niin se kyllä näyttää ihanalle!

Onnittelut myös sinulle! Arvosanoihin olen ihan suht tyytyväinen. Harmittaa vain kun niin moni jäi vain parista pisteestä kiinni...

Noo, mutta nyt se on kuitenkin takana :)


Ihanaa maanantaita molemmille <3

kid said...

mekko on ihanaihanaihana, valinta osui kyllä nappiin eikä kellään varmasti oo samaa päällä. toivottavasti mäkin löydän jotain yhtä upeaa.

Ystävällinen hei said...

Taitaa olla sit sama mekko! Se on kyllä ihana, 100% silkkiä ja muutenkin kiva. Ja mun mielestä melko halpakin, kun pelkäsin jo et porukoiden täytyy ostaa joku hirveen kallis niin toi on vaan 170 euroa. Mut huomenna meen sit pohtimaan et minkä värin kotiutan!

Ria said...

kid: Kiitos ! Olen itsekkin tyytyväinen valintaani, ainakin vielä ;) Toivottavasti sopii sitten päälläkin.

Ystävällinen: Joo, hintakin oli sama! Katselin sitä muttei siitä sitten löytynyt itselleni sopivaa kokoa. Muuten olisi kyllä ollut oikein nätti!
Tsemppiä huomiselle valinnalle :)

Ria said...

Voi luoja! Koin äsken kauhunhetkiä kun +46 storelta tuli viesti että mekko on loppuunmyyty.

Päädyin sitten tilaamaan samaisen mekon tiilenpunaisena Kotyr.se:stä (http://kotyr.se/eShop/klanningar/Nakkna-Silk_Tunic.aspx)!

Todella erikoinen väri, eikä ainakaan musta! :)

Ystävällinen hei said...

Voi soulmate! Mullekin kävi huonosti, kun kaikki ne ihanuusmekot oli myyty loppuun enkä enää uskaltais tilata, jos se ei vaikka tuliskaan. Päädyin sitten saman liikkeen valikoimasta (useiden sovittelujen jälkeen) Filippa K:n silkkiseen mekkoon. Se on olkaimeton ja ehkä hippasen rantsufiilismekko, mutta on se silti ihan kiva! Täytyy vaan asustaa se kivasti.

Tsemppiä sullekin. Kyllä nää b- vaihtoehdot kelpaa. Eiksni? Mun isi sanoi aika hyvin, ilmeisesti yritti lohduttaa "No haittaako se jos se mekko ei olekaan täydellinen? Sinä ole täydellinen ja juhlien keskipiste"

Ria said...

Voi kuinka osuvasti isäsi onkaan sanonut! :) Ihanasti.

Mutta I feel you! Kyllä melkein veret seisahti kun sain meilin +46 storesta.
Nyt sitten tenttailin kunnolla Kotyriltä että mekko varmasti ehtii ajoissa.

Mutta Filippan B-vaihtoehtosi kuulostaa myös oikein hyvälle! Hienoa että mekkojutut alkavat hiljalleen selvitä :)

Ria said...

EI VOI OLLA TOTTA!!!

Nyt tuli Kotyr.se:ltä viesti etteivät he olleet huomanneet, ettei kokoani ole enää saatavilla. Olivat sitten laittaneet tulemaan väärän koon.

Nyt alan jo vähän hiiltyä...